Als Protect Beveiligingen zijn wij ruim 35 jaar een allround expert op het gebied van beveiligingsinstallaties. Wij creëren en onderhouden een omgeving waarin mensen veilig en comfortabel kunnen leven en werken! Dit doen wij met een team van 20 enthousiaste collega’s. Wij werken niet alleen direct voor onze eindklanten, maar ook voor partner opdrachtgevers en onze Franchise deelnemers.

 

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

 

Wij bieden ruimte voor ontplooiing, stimuleren initiatieven maar vragen ook verantwoordelijkheid en daadkracht.

 

Onze kernwaarden zijn:

 

Klantgericht:

De medewerkers van Protect Beveiligingen stellen de wensen en behoeften van de klant centraal, waarbij vanuit een realistische benadering gewerkt wordt aan een goede oplossing van de klantvraag.

 

Kwaliteit:

De medewerkers van Protect Beveiligingen hanteren hoge kwaliteitsnormen bij haar dienstverlening en streven naar voortdurende verbeteringen en borging van kwaliteit.

 

Sensitiviteit:

De medewerkers van Protect Beveiligingen zijn in staat om in de diverse contacten zich goed te verplaatsen in de houding, gevoelens en omstandigheden van de ander en zijn zich bewust van de invloed van het eigen gedrag op anderen.

 

Initiatief:

De medewerkers van Protect Beveiligingen zijn pro-actief. Zowel in het beheersen van de laatste technieken, het bedenken van innovatieve concepten als het aanbieden van service aan haar klanten.

 

Integriteit:

Kenmerkend voor het handelen van de medewerkers van Protect Beveiligingen zijn oprechtheid, transparantie en het waarborgen van vertrouwelijkheid.