We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden.

Protect beveiligingen serveert een stevig franchise menu

Protect Beveiligingen is ruim 35 jaar all-round expert op het gebied van beveiligingsinstallaties. Maar net als de markt zelf blijven we in beweging. We zien volop kansen voor de toekomst. Kansen voor groei. En nog belangrijker: kansen voor optimalisatie van de kwaliteit van veiligheid in Nederland. Hiervoor bouwen we onze franchiseformule verder uit, wellicht samen met jou?

 

Ben jij een ambitieuze ondernemer, team- of projectleider in de beveiligingsbranche of excelleer je in een aanpalend werkgebied en wil je jouw diensten, markt en omzet vergroten? Lees dan hier wat onze formule voor jou kan betekenen. Wie weet delen we in een gezamenlijke lunch binnenkort onze ambities!

 

Versterk je marktpositie met ons franchisemenu.

 

Onze franchiseformule omvat een volledig menu van product- en diensten waarmee we de markt uiterst breed bedienen. Aanvullende onderdelen waarmee we jouw huidige marktpositie kunnen versterken. Als vertrekpunt gaan we ervan uit dat je bekend bent met alarmsystemen of je erin gaat verdiepen.

 

De ingrediƫnten uit ons franchisemenu:

 

 

Inbraakbeveiliging

Toegangsbeveiliging

Brandbeveiliging

 

 

Cameratoezicht

Meldkamer

Alarmopvolging

 

 

Integrale security

Security Audit

Digitaal logboek


Profiteer van onze gezamenlijke krachten!

 

Als we samen aan de slag gaan behoud je jouw zelfstandigheid, maar combineren we deze met onze centrale diensten, expertise en concepten. Samen gaan we voor een sterke landelijke dekking en daarmee een onwrikbare marktpositie.

 

De voordelen op een rij:

 

We werken binnen onze formule met een BRL-kwaliteitshandboek. Dat betekent dat je snel kunt voldoen aan de strenge eisen voor BRL-certificering, zoals Borg Technisch Beveiligingsbedrijf en Borg Branddetectiebedrijf.

Je krijgt beschikking over ons hoogwaardige aanbod van producten en diensten op het gebied van inbraak- en branddetectie, camerabewaking en toegangscontrole.

We garanderen informatie- en kennisoverdracht, onder andere in de vorm van trainingen, bijvoorbeeld voor brandbeveiliging. Ons kenniscentrum heeft brede expertise: van beveiliging en IP-technologie tot zaken als acquisitie.

Je krijgt volledige Protect-backoffice voor administratie, product- en installatieadvies en offertes. Ook stellen we geavanceerde automatisering ter beschikking, inclusief bestandsbeheer.

Wij hebben grote landelijke klanten, zoals winkelketens, die we regionaal bedienen. Dat betekent dat de serviceopdrachten voor de franchisenemers in de regio zijn.

Je gaat een langetermijnrelatie aan met klanten. Na de acquisitie ben je hun deskundig adviseur, daarna de installateur en de onderhouds- en meldkamerabonnementen garanderen terugkerende omzet.

Je krijgt exclusiviteit binnen je eigen regio, die minstens 200.000 huishoudens en 20.000 bedrijven omvat.

Wij maken landelijke afspraken met leveranciers, waardoor je profiteert van inkoopvoordeel.

Dankzij ons landelijke netwerk kun je je klanten nog beter bedienen. Gedeelde kennis resulteert in betere service.

 

We werken samen met andere gerenommeerde beveiligingsbedrijven op het gebied van ontwikkeling van software en systemen. Ook hier kan je gebruik van maken.

 

 

Een extra boost voor de ambitieuze ondernemer

Wat kunnen we van jou verwachten?

 

Uiteraard deel jij dezelfde ambities, visie en kwaliteitsfocus en weet je van aanpakken. Maar bovenal zijn we benieuwd hoe je samen met ons de beveiligingsmarkt naar een hoger plan wilt tillen, onze franchise-organisatie excelleert immers door onze complementaire krachten. Werk je in een aangrenzend werkgebied zoals met elektrotechnische of andere gebouwgebonden installaties? Met onze gedegen trainingen, ondersteuning en 35-jarige vakkennis voorzien we je van alle benodigde beveiligingsexpertise.

 

Wat we verder van je vragen:

 • Je hebt een MBV diploma en je streeft ernaar om
  binnen 2 jaar een TBV diploma te halen
 • Je hebt een verklaring van betrouwbaarheid.
 • Hetzelfde geldt voor eventuele betrokken
  medewerkers.
 • Je hanteert als franchisenemer de werkwijze en
  filosofie van Protect Beveiligingen.
 • Jij en eventuele betrokken medewerkers zijn
  bereid een interne opleiding van twee weken te
  volgen binnen Protect Beveiligingen Nederland.